tiistai 13. lokakuuta 2015

Näin kävi.

Mitä ihmettä?!? Miksi joulusuklaat on jo kaupoissa?! Ovatko ne muka muinakin vuosina tulleet näin aikaisin? Jo lokakuussa? Miksi, oi miksi...
Tein tavallisia ruokaostoksia aivan tavalliseen tapaani, puhuen samalla tavallista puhelua ystäväni kanssa, ja sitten; näin ne. Kaksi isoa hyllyllistä joulusuklaita ja -karkkeja, enkä millään voinut vastustaa kiusausta mennä katselemaan. Niin, katselemaan vain. Vähän ajan päästä puhkuinkin jo innosta hyllyjen välistä, samalla selostaen ystävälleni puhelimeen jokaisen kiinnostavan rasian, purkin tai purnukan sisällön. Mukaan tarttui onneksi vain yksi levy suklaata ja pieni (120g) pussi konvehteja. Mutta ei se siltikään ihan suunnitelmien mukaan mennyt. Eihän minun pitäisi tällaisia ostoksia tehdä. Mutta hei, joulusuklaata! Miten sellaista voisi muka vastustaa.. Haluaisin vielä vähän sitä ja tätä ja tuota.. SAANKO?!?!
Miksi niiden piti tulla kauppoihin jo nyt...

2 kommenttia:

  1. Minä tohotin itselleni ennen samalla tavalla. Sitten opettelin ajattelemaan, että ei ne herkut syömällä lopu. Aina se joku tilaa niitä sinne kauppaan lisää, eikä se mun osallistuminen niiden syömiseen edesauta sitä, että ne loppuu :)

    Joka vuosi tulee ne jouluherkut, joka vuosi tulee joku uusi joulusuklaa/-karkki... Mutta, onko sun ihan oikeasti pakko saada niitä tässä kohtaa? :) Mitä tapahtuu, jos et saa? :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös ollut joskus tää sama ongelma, ja nykyäänkin kun huomaan joulusuklaat hyllyissä niin melkein väkisin olisi saatava paradiseja, joulusuklaalevy tai vaikka niitä ihania geishan tai fazerin sinisen 350g bokseja (ja niitähän myydään kyllä ihan ympäri vuoden, mutta eivät yleensä hypi niin silmille). Nykyään saan onneksi hillittyä itseni jo melko hyvin, tsemppiä sullekin. Sain muuten viimeinkin vastattua sun esittämiin 11 kysymykseen, vastaukset löytyy mun blogista :)

    VastaaPoista