maanantai 12. lokakuuta 2015

Hyvää yötä ja huomenta

On tämä laihduttajan elo yhtä ylä- ja alamäkeä.. Ei sillä etteikö se sitä olisi kaikilla muillakin, aina satunnaisin väliajoin, mutta täällä ollaan taas vaihteeksi alamäessä eikä jarrut toimi. "Heippa, ja taas sitä mennään!"

Niin kamalalta kuin tämä kuulostaakin: minä ja laihdutus...me olemme olleet tauolla. Kyllä, irtisanouduin sopimuksesta jonka olen itse itseni kanssa laatinut ja laitoin sen hyllylle odottamaan, josko viitsisin ottaa takaisin. Tottakai viitsin, hetken päästä, sillä kokonaan en halua tästä luopua, niin pitkälle ollaan jo tultu. Ja vaikka ei oltaisikaan: eteenpäin on ainoa suunta johon on hyvä mennä.
Haluatte varmaan kuulla miksi näin on päässyt käymään. Että mistä tämä tämmöinen kenties käytös oikeen on kotoisin!
No siis tämähän johtuu siitä että...
Muuten olisin kyllä syönyt terveellisesti, mutta pääsi käymään näin..
Aikamoinen takaisku! Kävi kuulkaas sillä tavalla, että juuri kun minä olin sitä salaattia väsäämässä, tapahtui aivan yhtäkkiä sellainen homma...
Otattehan huomioon tässä sellaisen seikan...
Oikeasti, rehellisesti, ja häntä koipien välissä tunnustettakoon: kaikki johtuu siitä että olen ollut kipeä, laiska ja itsekuriton. Ei muita selityksiä.
Viimeiset viisi päivää olen ollut vaan kotosalla neljän seinän sisällä ja olo alkaa olla pikkuhiljaa sen mukainen. Syötyä on tullut kaikkea ja kokoajan, hyi elämä. Paino on kivunnut takaisin 105 kg tietämille ja ulkomuoto antaisi odottaa jopa suurempaa ainonnousua. Unirytmikin heittää  häränberberiä, kuten huomata saatatte, jos vilkaisette tämänkin kirjoituksen julkaisuaikaa tuolta tekstin alta.. Nyt elän siis hiukkasen verran rappioelämää ja löysäilen naruja... köh, ihan kuin ne valmiiksikaan kovin kireällä olisivat olleet. Löysäilen siis hieman lisää. Kiitos ja anteeksi.
Ps. En tullut kirjoittamaan tätä siksi, että olisin jotenkin hukassa oman kroppa(ja pääkoppa)-projektini suhteen. Nämäkin takaisin noukitut kilot aion pudottaa ja vielä monta siihen päälle, kunhan vaan tästä tervehdyn.
Pitäkäähän tekin lippu korkealla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti