sunnuntai 4. lokakuuta 2015

KAKSIKYMMENTÄ KILOA KEVYEMPI

Vähän aikaa sitten sain kommentin jossa todettiin kaksikymppisteni lähestyvän ja tänään se päivä sitten koitti. Ei kaksikymmentävuotis syntymäpäivä, vaan ihan tavallinen sunnuntai, jonka aamuna huomasin tasan kahdenkymmenen kilon karisseen pois siitä luvusta joka vaa'alla möllötti vielä 7.5.2015 (124 kiloa) Tänä aamuna painan 104 kiloa, eli aikamoinen kilomäärä on lähtenyt. Tavoitteeseen eli 70 kiloon on vielä matkaa mutta nyt on ensimmäinen välitavoite saavutettu. Miinus kaksikymmentä kiloa. Jes!

Viime yönä kun uni ei tullut silmään, myös blogin ulkoasu muuttui aika radikaalisti. Oikeastaan ihan hyvään saumaan, sillä pitäähän tätä saavutusta nyt jotenkin juhlistaa. Vaikka sitten tekemällä blogin taustasta sellainen sekametelisoppa, että itsekin vähän yllätyin. Mutta entä mitä mieltä te rakkaat lukijat olette? Oliko entinen ulkoasu parempi kuin uusi vai toisinpäin? Kommentoikaahan rohkeasti koska palautetta olisi ihan kiva kuulla.

Viimeinen aihe josta ajattelin tänään kirjoittaa, on Mitä haluaisit enemmän blogiini-äänestys joka oli käynnissä pari viikkoa tuolla oikeassa sivupalkissa, mutta on nyt loppunut. Tulos oli aika yksimielinen: enemmän päivityksiä, ja lupaan ottaa vinkistä onkeeni, mutta voin kertoa että blogin kantavasta pääteemasta eli laihduttamisesta on vaikeaa kirjoittaa mielenkiintoisia postauksia tiheällä tahdilla, koska en ole mikään ammattilainen. En millään osaa nähdä itseäni terveellisenä elämäntapojensa muuttajana (enkä sitä olekaan), vaan ihan vaan laihduttajana joka yrittää silloin tällöin kirjoittaa räpiköinnistään nettiin. Ei ole hirveästi uutta annettavaa tai vinkkejä joita voisin jakaa teidän lukijoiden kanssa koska olen itsekkin ihan keltanokka näiden asioiden suhteen, siitäkin huolimatta että kaksikymmentä kiloa on nyt lähtenyt. Myönnän kyllä että monet muut bloggaajat joita seuraan, osaavat repiä laihduttamisesta kirjoitettavaa päivä toisensa jälkeen mutta vaikeaa se varmasti on. Hatun nosto siis kaikille heille ja yritän ottaa oppia.

3 kommenttia:

 1. Hieno saavutus tuo -20kg, Paljon onnea:) ja tsemppiä jatkoon! -Laura-

  VastaaPoista
 2. Onnea kaksikymppisestä - huima suoritus!!! Muistaakseni tuskailit aloituksen kanssa, mutta sieltä se sitten on virta löytynyt! Hirmuisesti tsemppiä ja iloa syksyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, alku oli kyllä aikamoista taistelua ja sitä se on kyllä vieläkin, mutta nyt vaan hieman paremmilla tuloksilla kuin aikaisemmin, enkä aio antaa periksi tai luovuttaa.
   Iloista syksyä sinullekin! :)

   Poista