lauantai 26. syyskuuta 2015

Uusia suunnitelmia

Viikon aikana paino on laskenut 105 kilon puolelle, noin 500 gramman heittelyillä suuntaan jos toiseen (105,2 - 105,7). Ehkä viikon takaiset mätöt tosiaan vähän käynnistivät aineenvaihduntaa uudestaan, koska vielä ennen viime viikonloppua jumitin tiukasti luvussa 106,5 joka ei noussut eikä laskenut. Sitten kahden kilon räjähdys ylöspäin ja nyt ollaan tässä. Ihan tyytyväinen olen kai kaikenkaikkiaan, vaikka en vieläkään mitenkään ylpeä kaikista niistä herkuista.

Kirjoittelin muutama postaus takaperin miten tyytymätön olen käsiini ja aion nyt alkaa niitä treenaamaan ainakin käsipainoilla, ja toki muillakin keinoin, jos vaan jotain keksin. Sekä ottaa jonkinlaiset kuvat tämänhetkisestä käsi-tilanteensta, koska niitä en ole täällä blogin puolella vielä aikaisemmin esitellyt millään lailla.
Noin muuten painoprojekti etenee tasaisen tappavasti, eikä kilot oikeen enää tullu putoavan. Kahdessa ja puolessa viikossa pudotusta on tullut vaivainen kilo, sikäli mikäli että enää itsekään pysyn mukana laskuissa ajan kulusta. Tänä viikonloppuna aion ottaa hieman rauhallisemmin kuin edellisenä. Ruuaksi teen uunilohta ja illaksi, kun niitä herkkuja "pitää" syödä, on sipsejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti