sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Viikonlopun väärät valinnat

Tästä viikonlopusta ei jäänyt todellakaan mikään voittajafiilis, vaan huono ja puolitoista kiloa turvonnut olo. Söin aikalailla kaikkea ja kokoajan, miettimättä edes tykkäänkö siitä, tai tiedättehän, onko tämä nyt sen arvoista. Sitä kai pitäisi miettiä aina, kun suuhunsa jotain laittaa. Tai ainakin minun pitäisi, koska viikonlopun aikana tuli syötyä muun muassa: 
- kahdenlaisia sipsejä
- 100 g suklaalevy
- noin 200 g irtokarkkeja
- puolet Ässä mix -pussista
- suklaapatukka
- itsetehtyä pitsaa
- lämpimiä voileipiä
- yrttivoipatonkia
enkä edes muista mitä muuta... 

Joka tapauksessa olin kokoajan syömässä JOTAIN, olipa se sitten kasvissosekeittoa (lauantain lounas) taikka sitten niitä sipsejä ja pitsaa. Tämänkin aamun aloitin vaalealla leivällä ja mokkapaloilla. Jes. Voitte vaan kuvitella miten huono olo varsinkin henkisesti on tällä hetkellä, ja mietin kuumeisesti mitä laitan päälle peittämään tätä järkyttävän turvonnutta ulkomuotoa.


Nyt kuitenkin valitus sikseen ja yritän syödä edes tämän päivän järkevästi ja kunnialla loppuun saakka. Paljon vettä ja hyviä valintoja, kiitos.

4 kommenttia:

 1. Ei muuta kuin ruotuun vaan :-) Ei parin päivän syömiset pitkään kropassa tunnu - etenkin kun teet nyt heti käännöksen ja jatkat paremmilla valinnoilla taas eteenpäin :-) Herkkupäivä koittaa taas mutta nyt se näyttää olevan takana päin ja on aika keskittyä taas siihen arjen perusruokaan :-) Että voi sitten taas ens viikonloppuna hyvällä mielellä jotain mässätä ;-) Tai jos ei tee mieli niin käydä herkuttelun sijaan vaikka leffassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Nyt otan taas itseni niskasta kiinni ja eiköhän nuo turvotuksetkin laske jo alkuviikon aikana. En vaan voi ymmärtää miksi aina viikonloppuna pitää syödä ihan kontroloimattomasti - eihän siitä KOSKAAN seuraa mitään hyvää. Mutta jostain syystä sama kuvio toistuu aina uudelleen ja uudelleen, joskus syötyä tulee vähän vähemmän ja joskus enemmän, mutta ei herkutonta viikonloppua koskaan ja aina vaan ollaan kauempana niistä pienemmistä lukimista vaa'alla. No täytyy toivoa että tästä saatiin edes jotain lisäpotkua aineenvaihdunnalle, jos jotain hyvää täytyy etsiä :D

   Poista
 2. Joskus ylenpalttiset mässäilyt saavat uuden draivin päälle. Sitä jaksaa ihan eri tavalla keskittyä taas siihen ruokavalion kyttäämiseen, kun on vähän herkutellut ensin. Ei muuta kuin tuulta päin uudestaan!

  VastaaPoista
 3. Mulla yleensö tuo mässäily liittyy johonkin. Joku asia stressaa tai muuta, mitä ei välttämättä tiedosta. Usein myös väsymys. Ja siihen sokerikoukkuun jää samantien kiinni. Mutta jotenkin ajattelen, että mässäilyn takana oleva syykin on hyvä hoksata niin seuraavalla kerralla ehkä osaa ennaltaehkäistä.

  VastaaPoista