perjantai 14. elokuuta 2015

Tänä aamuna se hetki sitten jo koittikin, kun napautin vaa'an patterit paikoilleen ja pomppasin päälle. Lukemat näytti tasan 112 kiloa eli pudotusta toukokuun alusta on tullut nyt 12 kiloa. Muuten se olisi aika hieno suoritus, mutta tuntuu ettei noikaan suuri pudotus näy kerrassaan missään. Niin, ehkei se tällä elopainolla enää näykkään - on niin paljon mistä ottaa. Pudotan siis vielä seuraavat 12 kiloa ennen kuin otan tänne ensimmäiset ennen/jälkeen-kuvat. 
12 pudotettua kiloa eikä yhtään parempi olo oman kropan suhteen... 

6 kommenttia:

 1. Ootko kokeillu mittanauhan kanssa seurata painonpudotusta? Sieltä voi tulla joskus paremmat havainnot kun vaan peilin kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Saaga!
   En oo kokeillut. Kieltämättä mittanauha on paljon silmämääräistä arviota tarkempi, mutta haluaisin laihtua ihan huomattavasti sekä itseni että muiden -en vain mittanauhan- mielestä, joten taidan pysytellä tässä vaa'an ja peilin tarkkailussa. Sitten kun kiloja on pudonnut enemmän, se toivottavasti näkyy :)

   Poista
 2. Jospa kuitenkin ottaisit ne kuvat jo nyt, ehkä me lukijat näemme muutoksen sinua paremmin? Minä voisin vaikka vannoa, että 12 kg kyllä näkyy vähän isommalla lähtöpainollakin.

  Minulle tuli myös mieleen, että kannattaisikohan sinun ihan opettelemalla opetella olemaan iloinen saavutuksistasi? Tuo 12 kg on oikeasti ihan sairaan hieno tulos jo nyt! Omia vanhoja kirjoituksiani lukemalla huomasin itsekin, ettei se laihtuminen toteutuessaan ollut niin tajunnanräjäyttävä kokemus kuin olin kuvitellut, joten ymmärrän kyllä nuo tunteesi. Voin luvata, että jos joskus repsahdat ja lihot takaisin, tulet muistelemaan kaiholla sitä miten jossain vaiheessa olit JO 12 kg kevyempi, nimimerkillä "Been there, done that"... Toivotaan tietenkin, ettei sinulle käy niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, otan ne kuvat, mutten ihan vielä. Lupaan, että kuitenkin ennen kuin seuraavat kaksitoista miinuskiloa on mittarissa.

   Poista
 3. Hep! Toivoisin että osallistuisit vapaamuotoiseen galluppiini täällä http://beibeberberi.blogspot.fi/2015/08/gallup-miten-pysyt-normaalipainossa.html

  Saat samalla itsellesi vinkkejä muiden vastaajien kommenteista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin ko. postauksen ja vastaukset galluppiisi, mutta minun on siihen vielä tässä vaiheessa erittäin vaikea vastata. Ensinnäkin, en ole vielä lähelläkään normaalipainoa, enkä siinä vaikeassa painonhallinta-vaiheessa, eikä minulla ole minkäänlaista aikaisempaakaan kokemusta painonhallinnasta. En hallitse sitä :D
   Ehkä joskus myöhemmin itsekin pystyn vastaamaan noihin gallupeihin, mutta vielä en.

   Poista