sunnuntai 23. elokuuta 2015

-13 kiloa

Paino on tällä hetkellä kuta kuinkin 111 kg. Kilon tiputus viime viikosta ja oma käsitys painosta menee kokoajan huonompaan suuntaan. Vaikka lähdin 124 kilon lähtöpainosta, tuntuu 111 kiloa auttamattomasti liian suurelta.
Se on suuri, mutta vähemmän kuin 124. Sitä en pysty käsittämään ja haluaisin nopeuttaa tätä projektia keinolla millä hyvänsä. Tämän nopeampaa paino ei kuitenkaan tipu, terveellisesti. Joten näillä mennään...
Yritän tulevalla viikolla kirjoitella parempaa postausta fiiliksistä ja ehkä julkaista muutoskuvatkin.. ehkä.

2 kommenttia:

 1. Kyllä se siitä :-) Pitäs vaan jaksaa sen paino-olon kanssa vaikka se ei helpolta aina tunnukkaan. Tolla -13 kilollakin on jo suuri merkitys sun kunnon ja terveyden kannalta ja varmasti se ulkonäössäkin näkyy vaikkei sitä aina itse välttämättä huomaa ;-)

  Itelle tulee aina välillä semmonen tuskastumisolo että ei enää jaksais olla ylipainonen, tää en oo minä, oispa jo ees -15kg poissa :-) Mutta eipä se auta. Ei tästä yössä normaalipainoiseksi muutu. Jospa tällä hitaalla (kituuttamisella :-D) tahdilla jäis paremmin mieleen se mitä vaaditaan että kilot lähtee ja pysyy sitten oikeesti myös myöhemmin poissa. Sen kuinka ison työn saa tehdä. Ja kuinka paljon aikaa/liikuntaa/parempia valintoja vaaditaan että saa vaikkapa 2 viikon herkuttelut pois kropasta. Miten sitä onkin niin vaikeeta olla vaan lappamatta herkkuja ja liian isoja annoskokoja. Sillee että sitä ei tarviis liikkua hikihatussa laihtuakseen/ylläpitääkseen painoa saati että ei lihois normaalipainon rajan ylitse. Tuntuu että on vaan ihan liian kiinnostunu ruuasta siinä missä muita kiinnostaa vaikka harrastus, joku urheilulaji, taide...Huoh. Mutta josko tää fiilis tosiaan tästä. Puolen vuoden päästä tai ensi kesänä saattaa olla ihan toinen olo, kunto, terveys, paino ja se kroppakin :-) Ja sitten sitä kiittää itteään ettei luovuttanu. Pakko vaan jatkaa kun sen tietää että joku päivä taas viihtyy kropassaan kun vaan jaksaa nyt painattaa eteenpäin. Välillä paremmin ja välillä niitä virheitä, ohareita ja herkkuövereitä tehden :-)

  Muutoskuvat muuten saattaa motivoida ja piristää :-) Etenkin jos itsestä tuntuu että muutoksia ei näy niin joku muu ulkopuolinen ja täten tarkkasilmäisempi saattaapi muutoksia huomatakkin :-) Ja sehän antaa sitten taas kivasti tsemiä jatkaa vaikka välillä hatuttaski :-)

  VastaaPoista
 2. -13 kg on jo iso matka - ja hieno alku!
  Meillä on ihan samat fiilikset - miksi se lähtee niin hitaasti. Vaikka mulla onkin vähemmän, mitä pitäisi lähteä, on se silti auttamattoman hidasta. Mutta kun taas miettii, mullekin on tätä painoa kertynyt jo 3 vuoden verran. Ei kai se voi parissa viikossakaan lähteä pois? Sitkeästi eteenpäin, sanoi mummo lumessa, vai miten se oli.

  Laita ihmeessä muutoskuvat! Siinä vasta oikeasti huomaa sen eron - kuten edellinenkin kommentoija sanoi, ulkopuoliset huomaavat sen helpommin(:
  Jään innolla odottelemaan(;

  VastaaPoista