lauantai 13. kesäkuuta 2015

Taas on viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta, jolloin olin aikalailla maani myynyt ja mieliala raahasi aivan pohjamudissa. Jonkin verran olen saanut nyt sieltä kivuttua takaisin ylöspäin: käynyt vesijuoksemassa ja pyöräillyt tuskanhiki valuen huonokuntoisella lainapyörällä. Paino on kuitenkin laskenut viime viikosta vain -300 grammaa, eli on nyt 121,6 kg edellisen 121,9 kg sijaan. Pudotusta vain kolmesataa grammaa, eli yhden karkkipussin verran. 
Mitähän tässä nyt pitäisi ajatella?

3 kommenttia:

 1. Kyllä se tuosta vielä lähtee! :) Pikkuhiljaa etiäppäin, kyllä se motivaatioki sitte siitä nousee :) Ja tuo vesijuoksu/pyöräilyhän on jo tosi hyvä alku! Antaa vaaán näytellä mitä näyttelee, oot ainaki liikkunu! :)

  Ei muuta ku uutta liikuntaa kehiin ja siinä sivussa sitte ruokkaa vähän sitä mitä suuhun menee sitte ku siltä alkaa tuntuu :) Viikossa se -300grammaaki on kuitenki jotaki ja ens viikolla voipi vaaka sanoa jo puolta kiloa vähemmän :) Kyllähän se motivoi hurjasti jos saa vaikka kilon per viikko ales mutta ainakin mun kohalla se on jo 2 laihiksen verran todistanu että hitaampi tahti on parempi ja pysyvämpi. Ei sitte ihan heti jojoo kaikkea nälkävelassa takasin ;)

  Tsemiä hurjasti!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi15:16

  300g on hyvä tulos, mielummin - 300g kuin + 300g :) Joskus se paino junnailee paikallaan tovinkin kunnes sitten taas liikahtaa. Kun liikuntaa lisää se voi aluksi jopa nostaa painoa, vaikka ruokavalio olisikin kunnossa.

  VastaaPoista
 3. -300g on enemmän kuin ei mitään ja uusi askel toivomaasi suuntaan. Hienoa, että olet myös liikkunut, se tukee laihtumistasi ja tavoitteesi saavutettua myös pysymistä siinä. Tsemppiä etiäpäin!

  VastaaPoista