keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Miks tän pitää olla niin vaikeeta? Miks ei vaan voi tehdä niitä oikeita valintoja? Miks pitää syödä karkkia? Miks musta ei oo tähän? Miks mä oon päästäny itteni tähän kuntoon? Miks muut pystyy tähän ja minä en? Miks mä en voinu tehdä tätä sillon kun se oli helpompaa? Miks miks miks..?

3 kommenttia:

 1. Samoja juttuja on myös tullut itse mietittyä ja varmasti tulee myös jatkossa! Susta todellakin on tähän ja hienosti oot saanut jo painoa pudotettua :) Tästä on loistava jatkaa!!!! Laihdutus vaatii itsekuria!!! Tuli taas itse todistettua tämä fakta hetki sitten anopin kahvipöydässä, kun tarjolla oli mutakakkua, joka on mun lempparia... Ja oon ollut nyt pari viikkoa dieetillä ja sokeri on ehdoton ei ja hiilarit on aika alhaalla... Voin siis kertoa, että teki mieli niin perkeleesti :D Teki mieli vaan nousta pöydästä ja lähtee meneen :D Mutta siihen kieltäytymiseen tottuu.

  Sulla on tosiaan hienosti lähtenyt jo pari kiloa ja kesän aikana lähtee varmasti lisää! =) tsemppiä ihan helkkaristi sulle!!!!

  VastaaPoista
 2. Laihduttaminen on vaikeaa verrattuna kilojen keräämiseen eikä mielestäni ole riippuvainen pudotettavien kilojen määrästä. Välillä tuntuu, ettei mikään mene putkeen ja tulee syötyä kaikennäköistä herkkua, ja painokin tuntuu vain nousevan. Mun mielestä ainoa ero epäonnistujan ja onnistujan välillä on se, että epäonnistuja luovuttaa hankaluuksia kohdatessaan kun taas onnistuja jatkaa sitkeästi eteenpäin. Sinäkin pystyt kun päätät että jatkat eteenpäin! Kamalasti tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos hurjasti tsempeistä molemmille! <3

  VastaaPoista