maanantai 3. elokuuta 2015

-700 grammaa

Voi luojanpieksut... pudotusta viime viikosta on vaivaiset 700 grammaa, vaikka olen kaikkeni yrittänyt. No, en ehkä ihan kaikkeani, mutta enemmän kuin ennen.
Tiukensin ruokavaliota oikein olan takaa viikko sitten, kun edellisen kerran kirjoittelin, ja silti... noin puoli kiloa. Syynä saattaa hyvinkin olla liikkumattomuus - mutta kun en tahtoisi. Onko liikunnan pakko olla osa painonpudotusta? Tänään kotiin tullessani kiipesin eräät portaat auringon paahtaessa kuin viimeistä päivää ja totesin taas kerran että kyllä mä vaan olen aivan rapakunnossa. Muut edellä menijät painelivat raput kuin ei mitään, vähän portaiden päässä pysähtyivät juomaan vettä, mutta entäs minä sitten? Läähätystä ja puuskutusta, ja kesken kaiken piti pysähtyä hetkeksi huilaamaan. Niin noloa, että meinasin vajota maan alle. En haluaisi olla tämän ikäisenä tässä kunnossa, mutta minkäs teet. Ei auta itku markkinoilla, vaan tästä vain etiäpäin!

Kiitos kahdesta haasteesta jotka sain kuluneen viikon aikana! Teen molemmat kun vain suinkin ennätän.

3 kommenttia:

 1. 700 grammaa miinustahan on hyvä tulos viikossa! :-) Semmonen normaali /suositeltu vauhtihan on jotain puol kiloa, kilo pudotusta viikossa eli ei yhtään huono tulos :-) Ja mitä maltillisemmin lähtee, sitä paremmin ne kilot myös pysyy poissa :-) Toki sitä ois kiva tiputella useampi kilo viikossa kun ois niin kiva jo olla normaalipainossa mutta malttia malttia :-) Itekkin aina välillä tuskastun tähän painon pudotuksen hitauteen mutta sitten on vaan pakko aatella että puolen vuoden tai kuukauden päästä se puol kiloa viikossa on jo paljon isompi luku. Oot muuten hienosti jo pudotellu toukokuusta, onneksi olkoon! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, puoli kiloa viikossahan on juurikin se 'suositeltu' määrä mutta kun en jaksaisi niin hidasta painon laskua. Toisaalta on varmasti totta, että mitä maltillisemmin niin sen parempi :)

   Poista
  2. Haha, semmosta se on :-) Ei se omakaan kärsivällisyys meinaa aina riittää kun tahtoisin jo ainakin satasen ja mieluusti jos ysikympinkin alapuolelle (siihen matkaa vielä 11 kiloa ainakin ja ties kuuuuinka kauan aikaa :)). Suututtaa kun pitikin antaa ittesä levähtää näin pitkälle ylipainoiseksi muutaman viiden, kymmenen kilon sijaan :( Mutta ei auta muu kuin odottaa :-) Semmoset viis miinuskiloa viikossa- yritykset kun kaatuu kyllä omaan mahdottomuuteensa ;-) Mitäs jos siirtäs vaakaa jo valmiiks sen parikytä kiloo alemmas ni sit jaksais ehkä vähän maltillisemmin tiputella viimoset kymmenen kiloa ;-)

   Poista