torstai 23. heinäkuuta 2015

Heippa!


Paino on tällä hetkellä 116,2 kg, mikä ei johdu lainkaan siitä että olisin vihdoin löytänyt sen kultaisen keskitien tällä laihdutuspolullani, vaan siitä, että tällä hetkellä ruoka ei juurikaan maistu. Tunne-elämä kulkee kaikkialla muualla kuin siellä edellä mainitulla kultaisella keskitiellä ja ruoka käy mielessä aniharvoin. Suklaa ja sipsit kyllä maistuu - juuri silloin kun niitä ei enää jaksa lähteä kuluttamaan, eli iltaisin sängyssä - juuri niinkuin romanttisissa komedoissa - mutta muita ruokia skippailen hanakasti koska ei huvita tai voin pahoin, tai haluan äkkiä tekemään jotain muuta. Tai en mä tiedä. Ehkä syön tällä hetkellä ihan normaalisti. Siis jos niitä iltamättöjä ei lasketa. Ehkä normaalit ihmiset syövätkin näin: yhden pienen annoksen siinä kaiken muun lomassa ja jättävät ateroita väliin muiden kiireiden tai hoidettavien asioiden takia. Omalle kohdalle tämä tämmöinen käytös on kuitenkin outoa, ja samalla kuitenkin toivon että tätä jatkuisi mahdollisimman pitkään. En joutuisi edes kamppailemaan syömishaluja vastaan, niitä ei edes olisi. Mikä täydellinen tilanne... 
No, leikki leikkinä ja etiäpäin!
Liikuntaa on tullut harrastettua taas jälleen kerran minimaalisen vähän. Olin parin päivän ajan taas mökillä jossa tuli tarvottua metsässä ja kiipeiltyä kalloilla, muttei sitä voi kai miksikään erityiseksi liikuntasuoritukseksi laskea. Jälleen kerran oli kuitenkin taas todettava että kyllä seuraava päivä askel taas tuntui kevyemmältä kun vähän verrytteli tätäkin kankeaa kroppaa! Tiistai oli ihanan aurinkoinen ja lämmin päivä ja luonto oikein kutsui helmoihinsa, vaikka yleensä olen aikalailla sisällä pysyttelevää sorttia.

En tiedä miten aion jatkaa tästä eteenpäin. Yritänkö taas syödä normaalisti, järkevästi ja herkut tottakai pois jättäen, vai jatkanko tätä tällä hetkellä hyvältä tuntuvaa syömistä. Heti kun saan tämän kirjoituksen päätökseen, lähden kauppaan ja aika näyttää tarttuuko mukaan salaattia ja proteiinirahkoja, vai sipsipussi ja pari pakettia keksejä. Kaiken kaikkiaan: en hallitse näitä hommia alkuunkaan ja tarvitsisin luultavasti jonkin ohjatun nettidieetin, mutta hei, mä painoin tänä aamuna 116,2 kg!

1 kommentti:

 1. Tuohon iltaherkutteluun - koita ihmeessä keksiä jotain vaihitoehtoista tekemistä! Lue kirjaa, sarjiksia, väritä (se aikuisten värityskirja on aivan ihana(; ), selaa nettiä, jotain.
  Myös vesi auttaa, tietenkin.
  Kevyttä, tosi hyvää syömistä on riisikakut. Niissä ei ole juuri mitään kaloreita. Juuston makuiset ovat omia suosikkejani ja niitä tuleekin vedettyä useampi päivässä.
  Samoten myös tavalliset pähkinät, ei suolapähkinät, ovat hyviä korvaamaan herkuttelua.
  Kesäisin tietenkin pitää myös syödä paljon mansikoita ja herneitä. Vaikka esim. mansikat ovatkin vähän kalliimpia, kuin karkit, ovat ne aivan yhtä hyviä ja fiilis sen litran jälkeen on paljon parempi!

  Näillä pääsin itse herkusta eroon, vaikka se vaikeaa olikin. Lopetin toki herkut kuin seinään, mutta nyt ei ole kaduttanut.

  Tsempiä, kyllä sinäkin siihen pystyt!(:

  VastaaPoista