sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikko 2

Viikonloppu ja alkuviikko menee puhtaasti muuttohommissa, eli luvassa on paljon paljon siivousta ja tavaroiden kantelua, ja siitä päätellen varmasti myös hikeä ja kyyneliä. En tiedä olenko iloinen vai en, olo tuntuu lähinnä rättiväsyneeltä ja siivoukseen ryhtyminen on vaikeaa. Hyvää tässä on kuitenkin se, että kun on paljon tekemistä, ruokaa ei tule ajateltua puoliksikaan niin paljon kuin sohvalla loikoillessa ja siivoushan käy lähes hyötyliikunnasta.
Haluaisin kertoa kakkosviikon kuulumiset juurta jaksaen, mutta tyydyn sanomaan vain että paino näyttää nyt illalla kahdeksan aikoihin maagiset 125 kiloa, vaikka viikolla käytiin jo 123 puolella. Viime sunnuntaina suunnitellut herkkupäivät eivät sitten pitkälle kantaneet, mutta ruokailu on mennyt joka tapauksessa huimasti parempaan suuntaan! Viikonloppu otettiin kuitenkin takapakkia. Tuntuu ettei tästä tule ikinä mitään. Mietin vaan, miksi olen edes päästänyt itseni tähän kuntoon. Ja silti: mitä sitten vaikka olenkin, "En tiedä onko sillä suurta merkitystä". Noin ei saisi ajatella, tiedän, mutta takana on niin monta että epäonnistumista että on enemmän sääntönä kuin poikkeuksena luovuttaa.
Tuloksin 2 viikkoa: +1 kilo.


Mutta ehei, tämä ei ole tässä! 
Uusi viikko, uudet kujeet ja haasteita päin!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12:54

    Tsemppiä!!! =)

    VastaaPoista
  2. Älä masennu, kyllä se siitä lähtee tippumaan. Keholla menee aikaa tottua uuteen tilanteeseen ja voi mennä kuukausikin siihen, että paino lähtee tippumaan. Itse aloitin noin 11 viikkoa sitten laihduttamisen eli kovan liikunnan ja jätin kaikki herkut pois. Ekoina kolmena viikkona olin todella masentunut, kovaa treenasin ja mitään tulosta ei näkynyt. Mutta sitten tapahtui muutos ja paino alkoikin tippumaan. Noin viisi viikkoa painoa tippui ihanteellisesti ja sitten tuli taas pieni takapakki painon pudotukseen pariksi viikoksi, paino ei pudonnut millään vaikka olin syönyt ja liikkunut samallalailla. Nyt näyttäisi taas hiljalleen alkavan putoamaan. Tärkeimpänä neuvona ehkä se, että älä lannistu, vaan ole sitkeä, sillä kyllä ne kilot sieltä putoavat. aivan varmasti :) itsellä nyt 11 viikon saldona - 9 kg. Joten kyllä ne sinultakin putoavat :) tsemppiä!

    VastaaPoista